Snowflake 5 on Kuulton käyttöliittymäpohja, jolla toteutamme erityyppisten tilojen ohjauksen eri ohjauslaitteille, kuten kosketysnäytöille, tableteille, tietokoneille ja kännyköille. Snowflakea käytetään auditorioissa, oppilaitoksissa, kokoustiloissa ja neuvotteluhuoneissa. Moderni ulkoasu viimeistelee tilojen ilmeen ja kosketuskäyttöliittymä mahdollistaa koko huoneen hallinnan yhdeltä laitteelta.

Sisältää:

  • Käyttöliittymän ja ohjauksen toteutus tilan laitteiston ja ominaisuuksien mukaan
  • Esitettävän lähteen valinnan
  • Virtualisoidut kaukosäätimet tarvittaviin laitteisiin
  • Peruskielet suomi + englanti, tarvittaessa lisänä ruotsi veloituksetta (mikä tahansa kieli on mahdollista toteuttaa)
  • Valojen ohjaus
  • Mikrofonien äänenohjaus
  • Äänen voimakkuuden ohjaus
  • Automaattisammutus

Skaalautuu tilan ja laitteiden mukaan

Snowflake toteutetaan tilan laitteiden ja toimintojen mukaan. Yksinkertaiset tilat vaativat vähemmän toimintoja ja asetuksia, monimutkaisemmat järjestelmät kaipaavat lisäominaisuuksia ja enemmän älyä. Snowflake on vakioitu niin, että sitä käytetään samalla tavalla tilan koosta riippumatta, jolloin siirtyminen tilojen välillä sujuu ongelmitta. Käyttö onnistuu sujuvasti ilman ohjeita myös uusilta käyttäjiltä.

Käyttöliittymä toimii usein kiinteällä AV-laitevalmistajan valmistamalla ohjauspaneelilla, mutta niiden sijaan tai rinnalle toteutamme myös ohjauksia tableteille, älypuhelimille ja tietokoneille.

Mukautuva

Käyttöliittymän grafiikka voidaan täysin räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan etusivulle voidaan lisätä asiakkaan logo, tarvittaessa koko käyttöliittymä muokataan kuvakkeiden tyyliä, typografiaa, nappien muotoa ja taustakuvia myöten.

Yhden kosketuksen käyttöliittymä yksinkertaisiin tiloihin

Tiloissa, joissa on yksi näyttölaite ja muutamia lähdelaitteita, voidaan ohjata intuitiivisellä ja helpolla yhden kosketuksen käyttöliittymällä.

Käyttö aloitetaan valitsemalla lähde. Videotykki tai seinänäyttö käynnistyy, äänet menevät päälle ja oikea kuva tulee näkyviin. Esitys on yhtä helppo lopettaa, kuin aloittaakin: yhdellä klikillä järjestelmä palaa alkutilaan odottamaan seuraavaa käyttäjää.