Snowflake 5.1 Aalto edition

Kuulton yhteistyö Aalto-Yliopiston kanssa jatkuu. Syksyn 2018 aikana Aallon tiloihin toteutetut käyttöliittymät seuraavat Aallon visuaalista ilmettä ulkonäöltään.

Snowflake 5.1 Aalto edition nimeä kantava käyttöliittymä on toiminnallisuudeltaan kuten Snowflake 5. Joitakin asiakaskohtaisia ominaisuuksia on lisätty, kuten audiolukitus sekä näkymä käyttöohjeelle. Luentotilojen erityispiirteenä on Snowflake OneClick -tyylinen pikakäynnistys: yleisimmin käytetyille lähteille on tehty aloitusnäkymään pikakuvakkeet, joista esityksen voi käynnistää yhdellä kosketuksella.

Tähän mennessä SF5.1 Aalto edition on käytössä perinteisenä versiona, yhden kosketuksen käyttöliittymänä sekä ryhmätyötiloihin räätälöitynä drag-and-drop-käyttöliittymänä. Yhtenevä ulkonäkö ja johdonmukainen toimintalogiikka tekevät käyttökokemuksesta sujuvan tilan erityispiirteistä riippumatta.